Välkommen till Jakthunden.Com

Vi är fem tjejer som bor i Dalarna och Östergötland, mera exakt på orterna Rättvik(Tina), Åtvidaberg(Josefin), Särna (Ingrid & Anna) och Enviken(Helena). Det vi har gemensamt är en stor passion för jakthundar och jakt! Det är vår livstil - året runt.

 

Vad trevligt att du besöker vår webbsida!

Vi hoppas på att kunna inspirera & engagera!! Att gjuta mod i fler kvinnor (ung som gammal, lång som kort, handikappad eller inte) som drömmer om att komma ut i skog och natur och vara med på jakt, med eller utan jakthund. Du kanske är i funderingar om detta, redan bestämt dig för att börja eller precis börjat. Du kanske redan nu är en erfaren jägarinna och/eller jakthundsägare. Oavsett i vilket stadie du är i så är du varmt välkommen att följa oss i våra berättelser. Vi hoppas du hittar nåt i det vi gör - som ger dig energi, att ta klivet framåt!

Hälsningar Team Jakthunden.Com

 

Hur hitta på vår websida?!

Våra berättelser hittar du under rubriken "Nyhetsblogg". Information om oss och våra hundar hittar du under "Jägarna" och "Hundarna". Vill du få kontakt med oss finns mail och telefonnr under "Kontakt". Är du intresserad att komma med i "blogg-teamet", välkommen att kontakta Tina!